yiğit yatırım 2007 yılında yiğit grup adıyla, aynı zamanda firma baskanlıg'ı görevini de yürüten serkan yiğit tarafından kuruldu. merkezi, bursa’da bulunan firma, kısa süre içinde çok sayıda iş¸kolunu bünyesine katarak faaliyet alanını genişletti. 2014 yılında kurulan yiğit holding, yiğit grup’un yönetimini ve grup bünyesindeki tüm iş¸ kollarının koordinasyonunu üstlendi.

yatırım, medya, turizm, sanayi (havacılık, savunma, uzay sanayi, denizcilik, gemicilik), destek hizmetleri (danışmanlık, araştırma, eğitim, sosyal sorumluluk ve kültür) gruplarıyla hizmet veren kurum, farklı iş alanlarını temsil eden markalarıyla güçlü bir bilinirliğe sahip.

türkiye’deki partnerlerinin yanı sıra uluslararası kurum ve firmalarla da işbirliği yapan yiğit yatırım, tüm iş kollarında en yeni teknolojiyi kullanan inovatif kadrolarıyla, günü takip eden değil yarına öncülük eden yenilikçi ve dinamik bir kurum kimliği taşımakta...web sitesinde ana sayfaları bulunmakta.

tanım: merkezi bursa şehrinde kurulan yiğit holding, yiğit yatırım'ın kurucusu serkan yiğit tarafından kuruldu ve yiğit grup başkanı eşi ebru yiğit tarafından desteklendi. 

Yiğit Holding'in web sayfaları; 

Yiğit Holding: http://yigitholding.com.tr/

Yiğit Yatırım: http://www.yigitgrup.com/

Serkan Yiğit: http://www.serkanyigit.com/

Bilişim Danışmanı: http://bilisimdanismani.com/

Bursa News: http://bursa.news/

Bursa Today: http://bursa.today/


 


Yorumlar